Материали

ТЪРСЕНЕ:

 

PYRAMIS

  • Неръждаеми и пирагранитни мивки (доживотна гаранция за всички мивки);
  • Смесителни батерии за кухня (5 години гаранция за всички смесители);
  • Абсорбатори;
  • Електрически уреди (3 години гаранция за всички електрически уреди);
  • Готварски съдове и др.

На място, в магазина, можете да разгледате каталога и промоционалната брошура на "Пирамис България" ЕООД. Заявените продукти се доставят до 2-3 работни дни.

 pyraammm.bmp absorb.bmp melni.bmpfurn.bmp kotl.bmp tendj.bmp

 

Пирамис Металургия АД е гръцко дружество, oсновано през 1959 г. със седалище в Солун, за производство и търговия с интегрирани решения за кухнята и банята. Фабриката, складовете и административните офиси са разположени в частен парцел с обща площ 286 000 m2, където се срещат високото ниво на механично оборудване и автоматизацията.

Възходът на компанията се дължи „в значителна степен“ на постоянните инвестиции в нови технологии и иновационни дейности. През последното десетилетие, инвестициите на компанията в машинно оборудване, нови инсталации и форми за производство надвишават 45 000 000 €.

Днес, Пирамис Металургия АД е сред най-големите производители на мивки от неръждаема стомана в света, с капацитет от над 1 500 000 броя годишно, със силна експортна дейност, която обхваща 97% от общото производство.

Продуктите PYRAMIS се изнасят в над 65 страни по света на 5 континента. Компанията разполага с мрежа от 9 дъщерни дружества в Румъния, Германия, Великобритания, Италия, Полша, Русия, България, Обединените Арабски Емирства и Индия. В Гърция, вече половин век, е лидер на пазара, като нейните продукти присъстват във всеки гръцки дом.